Timring Vildbjerg Jagtforening

Gæstebog

Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Villy Bertelsen, d. 16-01-2022

Godt Nytår til alle. Den 8.1.2022 havde foreningen jagt på golfbanen i regnvejr indtil kl. 10.30 derefter fint vejr. Der mødte 14 mand op, hvor var resten? En jagt på golfbanen med så lidt vildt er en sjældenhed, der blev set, måske, et stk. råvildt, en hare og 7 skud efter snepper. Så, på paraden var der 3 stk. golfbolde, en rød og to hvide.
Bengæt var 7, da golfbolde ingen ben har. Vinder af bengæt blev Mads Slot Andersen med 7, Ove Svendstrup med 10 og Alex Fris med 12. Tillykke til dem alle tre. Jagtledere var Alex Overgård og Helge Nielsen. Jagtfiskal var Alex Overgård, ham kan vi alle , der var med på jagt, godt lide, for han gav kun sig selv en bøde. Tak Alex.
Tak til alle for en god dag.

E-mail:

@mail.dk

vhb

Skrevet af Villy Bertelsen, d. 22-12-2021

Lørdag den 18.12.2022 var der forenings jagt på golfbanen. Vi havde det dejligste vejr taget datoen i betragtning. Jagtleder var Jørgen Jensen og Helge Nielsen. Jagtfiskal var Kenneth Froch, han er en hård mand, py-ha, jeg (VB) troede ellers jeg gik fri, men ak ak. Det er bare ok Kenneth, der skal jo være penge til Norske Brystdråber.
17 mand var klar kl. 8.00. Hvor var resten henne?? Der blev skudt 4 snepper, skudt af Sigfred Andersen, Kenneth Froch, Mads Emil og Aske Astrup. Vi så masser af snepper, to harer og syv stykker råvildt.
Vi brugte 17 skud og der var otte ben, så ben gæt blev 25, det fik Mads S. Andersen, Villy Bertelsen, Ole Madsen og Aksel Jacobsen glæde af. Så var der frokost på naturskolen, ja og lidt historie. Mange tak til Helge og Jørgen for en god dag. Tak til alle andre også. En rigtig glædelig jul og et godt nytår skal der lyde herfra. Vi ses forhåbentligt i januar 2022.

E-mail:

@mail.dk

vhb

Skrevet af Villy Bertelsen, d. 03-12-2021

Lørdag den 27.11.2021 havde foreningen jagt på golfbanen. Vejret, ja det var godt nok ikke det alle bedste, men blev dog bedre hen på formiddagen, hvor det klarede lidt op, men sådan er november mange gange. Det er ikke vejret det er gal med, men påklædningen. Jagtleder var Ole Madsen og Kim Jensen. jagtfiskal var Ole Fris, det blev dyrt for nogle. Vi skulle mødes kl. 8.00, som også 12 af os gjorde, og lidt senere kom der 2 mere til, så vi var 14 ialt. Hvor var resten henne? Vi så en del råvildt, som ingen ønskede at skyde på. Kunne det være en idè, hvis nogen gerne vil købe et stykke råvildt, om man så sagde det til jagtlederen til parolen ? Der blev skudt 3 harer af Ole Fris, Ove Svendsen og Villy Bertelsen. 2 snepper skudt af Ole Madsen og Niels Jørgen Jørgensen. 2 bekkasiner skudt af Niels Jørgen Jørgensen. Der blev brugt 21 skud. Ben gæt var 41, som blev vundet af Sigfred Andersen, Ove Svendsen, Helge Nielsen og Villy Bertelsen. Derefter var der frokost på naturskolen. Stor tak til jagtlederne Kim Jensen og Ole Madsen. Også tak til alle andre for en hyggelig dag. NB. flasken med det til halsen var også tryllet frem, tak.

E-mail:

@mail.dk

vhb

Skrevet af Villy Bertelsen, d. 07-11-2021

Den 6.11.2021 var der foreningsjagt på golfbanen. Vejret var lidt trist, med en del regn ind imellem, men temperaturen var fin. Vi mødtes kl. 7.30, hvor 17 mand var klar, incl jagtleder som var Alex og Helge. Vi manglede faktisk 5 mand, disse kunne vi godt havde brugt. Vi så masser af dyr, bl.a. blev der set 3 dådyr, med en god hjort imellem, der var en del harer, 2-3 rådyr og lidt snepper. Der blev skudt 4 harer og 2 snepper. Der blev brugt 30 skud. Jagtfiskal var Villy Bertelsen, som var i rigtig godt humør, så alle slap med en femmer, som skal gå til en flaske med noget til halsen, TAK. Så var der tid til frokost på naturskolen, hvor de som vandt ben gæt fik deres præmie, og der blev fortalt masser af røver historie. Tak til Alex og Helge for en god lørdag, som jagtledere, og tak til alle for en hyggelig dag. Lige til sidst, mød op når I har købt jagt, sælg eller giv den væk, hvis I er forhindret.

E-mail:

@mail.dk

vhb

Skrevet af Villy Bertelsen, d. 13-06-2021

Søndag den 16.5.2021 var vi 38, der var til bukkepral (desværre uden rugbrød, det er ellers noget vi, som arbejder hårdt til dagligt, sætter stor pris på. Kommer sikkert med i 2022 eller 2023. Tak). Når det er sagt, så var der masser af rundstykker og div. pålæg, leveret af mange medlemmer, såsom røget rågeunger, spegepølser med div krydderier, Meny`s super leverpostej (varm, rigtig godt på rugbrød), hjemmelavet marmelade , ost, kaffe, et medlem gav en kasse øl, 2 medlemmer gav 1 flaske snaps hver ( så er der jo til næste år også). Tak til dem som gav. Det vigtigste er altid mad og drikke, det må man sige vi fik, så mange tak for dette, et stort stykke arbejde. Så til det vi egenligt kom for, BUKKEPRAL, der var 6 bukker på paraden, alle skudt om morgenen (der var bukker med, som var skudt efter bukkepral 2020). 1. plads og pokal gik til Villy Bertelsen, med en rimmelig buk, 2. plads gik til Kasper Friis med rigtig flot buk, 3. plads gik til Helge Nielsen, også med en stor flot buk. Sigfred Andersen havde sin store flotte hjort med, som han skød i Rødding. Nicolaj Pedersen havde sin hjort med, som han skød i Kompedal, og en rigtig flot hjort også. Alle fortalte deres historie, omkring deres trofæer, altid spædende at høre. Stort tillykke til alle. Husk at se billederne fra dagen. Tak til bestyrelsen for en rigtig god formiddag ( godt der er nogen der vil).

E-mail:

@mail.dk

vhb