Timring Vildbjerg Jagtforening

Nyt fra bestyrelsen

Vedr. jordkøb

Først og fremmest vil vi sige: Godt gået! Vi har til dato et tilsagn på 844.000!!! Dette beløb er kun blevet muligt ved at vores sponsorer har været så gavmilde og det store arbejde vores hjælpere har bidraget med. Det er kanon.

🙂

Det betyder, at vi tager hul på næste fase, hvor vi opretter en konto ved Jægerforbundet, hvorefter vi begynder og tage kontakt til de, der har givet tilsagn.

MVH Bestyrelsen.

Specielle sponsorater

I forbindelse med indsamlingen til jordkøb er der kommet et par alternative sponsorater ind, som bestyrelsen gerne vil sælge til vores medlemmer, eller en ude fra.

Vi har 5 stk. vaskekort til Extra i Vildbjerg ved Johnny. Vaskekortene har en værdi på 1000 kr. Sælges for 1000 kr. pr stk.

Vi har også 1 stk. rådyr lam, som er fundet på vores skydebane. Hvis nogle kunne tænke sig den til udstopning. Pris: 500 kr.

Interesserede kan kontakte Alex på tlf. 22438709.

Rundvisning på golfbanen

Hej der er efter spurgt en rundvisning på golfbanen. Man plejer og skal melde ind til mig hvis man ønsker dette. Men det må folk have overset. Hvis man ønsker det skal man kontakte mig på 22438709. Sidste udkald!!!

Hvis i har wehunt er koden DFW906 der kan i se de nye tårn placeringer. Det er bestyrrelsen og Jørgen Jensen der holder den opdateret og ikke andre.

Jeg vedhæfter et billede af de nye Stige placeringer.

Mårhunde

Vi prøver forsat på og finde mårhunde i vores område. Vi kunne derfor godt tænke os og få noget feedback, med mulige steder hvor vores vildtkamera kan komme op, så vi måske kunne finde en mårhund.

Selvom det nu er skønt og modtage billeder af vildt

Mvh. Mårhunde patruljen.

Rovvildt

Vi vil fra bestyrelsens side prøve og få noget mere gang i vores rovvildt system. Vi er derfor blevet enig om, at lave lidt om på det gamle koncept. Det nye - vi blevet enig om – er at omdøbe vores kragepokal til rovvildtpokalen. 

Konkurrencen om pokalen løber fra generalforsamling til næste generalforsamling, hvor pokalen vil blive udleveret til vinderen af året.

Pointsystemet ser sådan ud:

200 point for mårhund

100 point for ræv/ mår

10 point for krager, hus skade, skarv og gedde

5 point for råge, rotte og muldvarp

Seneste en uge inden generalforsamling skal der meldes ind med nedlagt vildt og der må meget gerne meldes ind tidligere og også flere gange i perioden. 

Indmelding af nedlagt rovvildt skal ske til Alex Overgaard på SMS til 22438709.